Het Oudejaarstoernooi is in alle opzichten geslaagd te noemen. Gezellig, een goede aanvoer van heerlijk gebak en heerlijk om te mahjongen. Na afloop werden de prijzen uitgereikt. Stella Micola heeft het toernooi gewonnen, Annemieke Hesselink werd tweede en Annet Beaumont derde. Will Mardjan veroverde in de eerste ronde al de extra prijs voor een volledig rode hand.

Ook werd de winnaar van de competitie van het jaar 2016 bekend gemaakt. Loes Heerze bleef iedereen de baas. Haar naam is gegraveerd in het bord met jaarwinnaars.

De nieuweling Edith Winkels verraste iedereen door op de laatste speelavond de dertien wezenĀ zelf op tafel te leggen. Zij ontving hiervoor de beauty van het jaar 2016.

Els Paulisse kreeg het certificaat als trouwste deelnemer aan de 50 mahjongbijeenkomsten. Zij heeft 48 van de 50 avonden meegespeeld.

Tenslotte werden Ada en Jan Ketzer in het zonnetje gezet voor hun ruim 30 jaar inzet voor de Rode Draak Twente. Ze zijn benoemd tot lid van verdienste. Een klein regenbuitje van Jan kon de pret niet drukken. Zij kregen twee plaquettes voor in de zaal en twee kleinere voor thuis. Iedereen had hieraan meegewerkt zonder dat het tweetal iets hiervan aan de weet gekomen was.

Bedankt lieve mensen en blijf vooral lekker Mahjong spelen!
Ada en Jan